1/3 van de wereldwijde voedselproductie wordt verspild. Te klein, verkeerd gelabeld, te bont en snijresten om maar eens een paar redenen te noemen waarom het weggegooid wordt. Eigenlijk is het té lekker om weg te gooien. Voedselverspilling is een probleem en dit moet anders volgens de Verspillingsfabriek. De Verspillingsfabriek is een initiatief van ondernemer Bob Hutten. Hij kon het probleem van de grootschalige voedselverspilling niet langer aanzien.

De Verspillingsfabriek redt gedupeerde verse groenten die van telers, versnijders of groothandels overblijven. Van kopjes en kontjes van tomaten tot stronken broccoli en van snijresten tot te kleine uien. Het gaat om groenten die afwijken in kleur, vorm of maat. Groenten worden ingedeeld in klassen van perfectie. Maar de natuur maakt geen perfecte groente. Voor de Verspillingsfabriek geldt: smaak zit vanbinnen.

Bij Willy Nacho houden we van een duurzaam en eerlijk product. Een product met verse ingrediënten en geen onnatuurlijke e-nummers. De samenwerking met de Verspillingsfabriek was dus eigenlijk vanzelfsprekend. De Verspillingsfabriek produceert onze salsa’s. De Willy Nacho Classic salsa en de Willy Nacho Mexican meat salsa. Het receptuur is ontwikkeld door Willy Nacho en de topchefs van de Verspillingsfabriek.

Samen kunnen we voedselverspilling tegengaan.

CONTACTGEGEVENS

1/3 van de wereldwijde voedselproductie wordt verspild. Te klein, verkeerd gelabeld, te bont en snijresten om maar eens een paar redenen te noemen waarom het weggegooid wordt. Eigenlijk is het té lekker om weg te gooien. Voedselverspilling is een probleem en dit moet anders volgens de Verspillingsfabriek. De Verspillingsfabriek is een initiatief van ondernemer Bob Hutten. Hij kon het probleem van de grootschalige voedselverspilling niet langer aanzien.

De Verspillingsfabriek redt gedupeerde verse groenten die van telers, versnijders of groothandels overblijven. Van kopjes en kontjes van tomaten tot stronken broccoli en van snijresten tot te kleine uien. Het gaat om groenten die afwijken in kleur, vorm of maat. Groenten worden ingedeeld in klassen van perfectie. Maar de natuur maakt geen perfecte groente. Voor de Verspillingsfabriek geldt: smaak zit vanbinnen.

Bij Willy Nacho houden we van een duurzaam en eerlijk product. Een product met verse ingrediënten en geen onnatuurlijke e-nummers. De samenwerking met de Verspillingsfabriek was dus eigenlijk vanzelfsprekend. De Verspillingsfabriek produceert onze salsa’s. De Willy Nacho Classic salsa en de Willy Nacho Mexican meat salsa. Het receptuur is ontwikkeld door Willy Nacho en de topchefs van de Verspillingsfabriek.

Samen kunnen we voedselverspilling tegengaan.

CONTACTGEGEVENS